Enthousiaste Informatiemanager gezocht, Netherlands

Proact heeft de attitude van een kleine partij, gecombineerd met de kracht van een grote partij. Met deze instelling willen wij dan ook ‘gewoon doen wat belangrijk is’. Om dat waar te kunnen maken zijn we misschien wel op zoek naar jou! Werk jij graag in een team en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

The Proact People
Proact biedt bedrijven en overheden flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services, zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen blijven innoveren en groeien. We bouwen daarbij niet alleen duurzame relaties op met onze klanten en partners, maar ook met onze werknemers.

Jij maakt deel uit van ons Team Business Consultancy. Een creatief en ondernemend team van 20 consultants dat ervoor zorgt dat ICT-oplossingen aansluiten op de echte vraag vanuit de Business. Het team bestaat uit onder andere uit Informatiemanagers, Project Manager, Agile Coaches, Service Managers en Teamleiders. Maar één ding hebben we gemeen; ICT en Informatievoorziening zit in ons DNA, we vullen elkaar aan en gezamenlijk gaan we voor een mooi resultaat.

Als Informatiemanager heb je ervaring met het vertalen van informatiebehoeften vanuit de organisatie in bruikbare informatievoorziening. Je weet zeer goed werk- en bedrijfsprocessen te doorgronden en denkt mee op strategisch en tactisch niveau. Als informatiemanager ben je in staat de regie over de projecten te bewaken en ervoor te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen aansluiten op doelstellingen voor de lange termijn. Je zorgt voor verbinding tussen de verschillende afdelingen, organisaties en de uitvoerende partij.

Als informatiemanager: 

 • Breng jij in beeld welke informatiebehoefte nodig is bij de klant
 • Vertaal jij deze informatiebehoefte naar verbeterprojecten om de informatievoorziening te optimaliseren
 • Je zet de informatiebehoefte om in functionele wensen en eisen
 • Je bent gewend samen te werken met functioneel beheerders en leveranciers
 • Coördineer en begeleid je de projecten, waarbij je intensief contact houdt met alle stakeholders
 • Je hebt een pragmatische aanpak en je houdt van organiseren
 • Heb je volledig inzicht in het proces van het ontstaan tot de ontsluiting van gegevens en kun je daarop monitoren
 • Volg jij de laatste trends en ontwikkelingen binnen de informatievoorziening op de voet
 • Heb je ervaring binnen de overheid en/of de zorg

Je kan goed zelfstandig werken, je houdt van afwisseling, in drukke periodes houd jij het hoofd koel en bent niet bang om het voortouw te nemen. Je bent creatief, betrokken en je kan je als geen ander je inleven in de klant.  Verder ben je analytisch sterk: je doorgrondt informatie snel en bent in staat hierover een duidelijke visie te ontwikkelen. Je bent sensitief genoeg om met jouw daadkrachtige houding anderen te overtuigen van jouw plannen en projecten.

Waar beschik je over?

 • Een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de richting informatievoorziening.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Informatiemanager, Business Analist of Business Consultant in de ICT
 • Ervaring met het aansturen van projecten.
 • In het bezit van certificaten op het gebied van ITIL, ASL, BISL, Prince2 en/of Scrum Agile
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Tot slot is voor deze functie een verklaring van goed gedrag (VOG) een vereiste.                 

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en hebben wij jou enthousiast gemaakt om het team Business Consultancy van Proact te komen versterken? Neem dan contact op met Romy Tijssen via recruitment@proact.nl.

Teilen

Verwandte Inhalte

Kontakt aufnehmen

Wir würden uns freuen, von Ihnen zu hören. Nutzen Sie das Kontaktformular um uns eine E-Mail zu schicken.